GUM CURA BUCAL

Pasta de dents GUM BIO: amb un 99% d'ingredients naturals i ingredients orgànics, és extrasuau amb dents i genives. Conté fluor per ajudar a enfortir i protegir l'esmalt contra les càries. Amb àloe vera i menta orgànics.

Pasta de dents GUM® ORTHO: l'elecció ideal per al raspallat diari quan s'està seguint un tractament d'ortodòncia. Aquest dentifrici ofereix una major prevenció contra la càries i protecció de les genives.

Pasta de dents GUM® ActiVital®: dissenyada especialment per eliminar la placa, prevenir-ne la formació i protegir les genives a llarg termini. T'ajuda a combatre els efectes negatius de factors com l'estrès, el tabac o una mala alimentació.

Pasta de dents GUM® HYDRAL®: desenvolupada per oferir-te un alleugeriment immediat i durador de la boca seca i ajudar-te a bregar amb els desafiaments de la higiene bucal com a resultat de la mateixa.

Pasta de dents GUM® SensiVital®+: formulada especialment per a la cura i la prevenció diària de dents i genives sensibles. Amb hesperidina, ingredient natural extret de la pell de la taronja. Fórmula natural i suau amb les teves dents i genives.

Pasta de dents de manteniment GUM® PAROEX® 0,06%: ofereix un control professional de la placa per aconseguir una salut òptima de les genives. A més, redueix l'acumulació de placa dental, alleuja el dolor causat per les genives sensibles i manté sans els teixits de les genives.

Pasta de dents GUM PAROEX® 0,12% tractament: no només ataca la placa existent, sinó que evita que es formi placa nova. Proporcionarà a les teves genives la cura que necessiten.

Pasta de dents GUM® Original White: és ideal per a ús diari. Aquesta pasta de dents neteja les dents amb suavitat, alhora que enforteix les dents i les genives.